Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Miks smaków: lodowa sałata, czerwona cebula, mozzarella, banan i truskawki, a wszystko w miodowo-musztardowym sosie z Przyprawą ZIARENKA SMAKU ziołowe WINIARY. To niestandardowe połączenie sprawi, że nawet z okazji specjalnych uroczystości zaskoczysz najbliższych nowymi smakami. Sałatkę z truskawkami i mozzarellą możesz podawać w małych miseczkach lub na dużym półmisku. Sałatkę udekoruj świeżą natka pietruszki i koperkiem, a wierzch dodatkowo możesz polać odrobiną gęstego sosu balsamicznego truskawkowego.
Przygotowanie
26 min
Krok 1
5 min
Wymieszaj dokładnie składniki sosu.
Krok 2
3 min
Sałatę porwij na małe kawałki.
Krok 3
5 min
Cebulę obierz i pokrój w kostkę.
Krok 4
10 min
Ser pokrój w kostkę, banana w plasterki, a truskawki w ćwiartki.
Krok 5
2 min
Połącz składniki sałatki z sosem.
Krok 6
1 min
Podawaj udekorowaną natką pietruszki i koperkiem.
Krok 1
z
6
Wymieszaj dokładnie składniki sosu.
Krok 2
z
6
Sałatę porwij na małe kawałki.
Krok 3
z
6
Cebulę obierz i pokrój w kostkę.
Krok 4
z
6
Ser pokrój w kostkę, banana w plasterki, a truskawki w ćwiartki.
Krok 5
z
6
Połącz składniki sałatki z sosem.
Krok 6
z
6
Podawaj udekorowaną natką pietruszki i koperkiem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0