Zupy często goszczą na Twoim stole, ale czasami brakuje Ci na nie pomysłu? Mamy na to sposób! Zobacz pomysły na klasyczne zupy, chłodniki czy zupy-kremy z nutą egzotyki, które zaskoczą Twoich bliskich.
Wejdź razem z nami do świata smacznych, kolorowych i aromatycznych zup na każdy dzień!
Dodaj ten przepis do MyMenu Plan!
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów Zachowaj sprawdzone przepisy Oszczędzaj czas
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Przygotujecie ją w 15 minut, a na talerzu będzie prezentowała się wyjątkowo efektownie. Dajcie upust swojej kulinarnej fantazji i udekorujcie ją z impresjonistycznym zacięciem!
Przygotowanie
8 min
Krok 1
1 min
Łodygi selera umyć, obrać, pokroić na kawałki.
Krok 2
3 min
Truskawki umyć i obrać. Połowę zmiksować na gładkie purée, resztę pokroić na ćwiartki.
Krok 3
1 min
Winogrona umyć, pokroić na plasterki.
Krok 4
3 min
Na talerzach ułożyć seler, winogrona, truskawki, orzechy. Posypać pieprzem cytrynowym, skropić olejem z pestek dyni, udekorować truskawkowym purée oraz musztardą.
Krok 1
z
4
Łodygi selera umyć, obrać, pokroić na kawałki.
Krok 2
z
4
Truskawki umyć i obrać. Połowę zmiksować na gładkie purée, resztę pokroić na ćwiartki.
Krok 3
z
4
Winogrona umyć, pokroić na plasterki.
Krok 4
z
4
Na talerzach ułożyć seler, winogrona, truskawki, orzechy. Posypać pieprzem cytrynowym, skropić olejem z pestek dyni, udekorować truskawkowym purée oraz musztardą.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0