Sałatka z cukinii i zupek chińskich
56min
Łatwy
2 łyżek
2 opakowań
Zupka chińska
400 g
Cukinia
200 g
Papryka czerwona
1
Cebula
4 łyżek
Olej
1 trochę
Pieprz czarny
.
Wartości odżywcze
Białko
7.04 g
Węglowodany
33.23 g
Tłuszcze
26.11 g
Wartość energetyczna
391.14 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
56 min
Krok 1
15 min
Warzywa oczyść, pokrój w grubą kostkę i podduś na patelni na rozgrzanym oleju przez około 10 minut.
Krok 2
5 min
Wlej 150 ml wody, wsyp zawartość saszetek z zup, ostudź.
Krok 3
5 min
Dodaj makaron, Majonez, a następnie dokładnie wymieszaj. Dopraw pieprzem.
Krok 4
30 min
Odstaw na 30 minut.
Krok 5
1 min
Podawaj do grillowanego kurczaka.
Sałatka z cukinii i zupek chińskich powstaje z połączenia duszonych w przyprawach warzyw – cukinii, papryki i cebuli - z makaronem z zupek chińskich. Całość łączymy Majonezem Dekoracyjnym WINIARY i podajemy z grillowanym kurczakiem, z którym sałatka z cukinii i zupek chińskich tworzy parę idealną!
Komentarze 0