Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka makaronowa z indykiem to idealny balans smaków. Aromatyczne i soczyste mięso, makaron ugotowany al dente, słodki ananas i aksamitny Majonez Omega 3:6 WINIARY. Całość tworzy idealną kompozycję, która swoją gamą doznań smakowych zachwyci wszystkich domowników. Ten przepis to gwarancja zadowolenia!
Przygotowanie
46 min
Krok 1
20 min
Makaron ugotuj w dużej ilości posolonego wrzątku, przelej zimną wodą, odsącz.
Krok 2
15 min
Filet pokrój w paseczki i podsmaż na patelni na rozgrzanym oleju, dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i Maggi.
Krok 3
2 min
Jeszcze ciepłe mięso połącz z makaronem.
Krok 4
3 min
Kukurydzę i ananasy odsącz zalewy.
Krok 5
2 min
Połącz składniki sałatki z Majonezem i koperkiem.
Krok 6
3 min
Dopraw solą i pieprzem.
Krok 7
1 min
Podawaj jako przystawkę.
Krok 1
z
7
Makaron ugotuj w dużej ilości posolonego wrzątku, przelej zimną wodą, odsącz.
Krok 2
z
7
Filet pokrój w paseczki i podsmaż na patelni na rozgrzanym oleju, dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i Maggi.
Krok 3
z
7
Jeszcze ciepłe mięso połącz z makaronem.
Krok 4
z
7
Kukurydzę i ananasy odsącz zalewy.
Krok 5
z
7
Połącz składniki sałatki z Majonezem i koperkiem.
Krok 6
z
7
Dopraw solą i pieprzem.
Krok 7
z
7
Podawaj jako przystawkę.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0