
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł
Rosyjska sałatka Olivier
Kliknij w przycisk poniżej "Dodaj do My Menu Plan", żeby urozmaicić swój jadłospis lub wejdź do My Menu Plan z poziomu menu strony, zaloguj się i wybieraj spośród setek przepisów, które dla Ciebie przygotowaliśmy. Dowiedz się więcej o Planerze posiłków i zaplanuj swoje menu.
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Porady & triki
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wartości odżywcze
Przygotowanie
Krok 1
40 minKrok 2
5 minKrok 3
20 minKrok 4
5 minKrok 5
12 minKrok 6
10 minKrok 7
5 minKrok 1 z 7
2 kostki rosołowe rozpuść w 1 l wody. Mięso ugotuj w przygotowanym rosole.
Krok 2 z 7
Cebulę obierz, posiekaj i sparz wrzątkiem.
Krok 3 z 7
Ugotuj ziemniaki, ostudź je i pokrój w kostkę.
Krok 4 z 7
Obierz ogórek zielony. Oba ogórki pokrój w kostkę.
Krok 5 z 7
Jajko ugotuj na twardo pokrój w kostkę razem z ostudzonym mięsem.
Krok 6 z 7
Groszek odsącz z zalewy, jabłko pokrój w kostkę i połącz z resztą pokrojonych składników.
Krok 7 z 7
Wszystkie składniki wymieszaj z Majonezem. Dopraw solą
Przepis w formacie PDF
PobierzDziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0