Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Koreczki na imprezie to podstawa! Poznaj przepis na wykwintne koreczki domowe. Na wykałaczki nabijaj kolejno: ciemne winogrono, kwadracik żółtego sera, kwadracik szynki, jasne winogrono. Kolejne zrób dla odmiany z oliwkami i kawałkami pomidora. Tak przygotowane koreczki będą znikać w okamgnieniu!
Przygotowanie
15 min
Krok 1
5 min
Na pięć wykałaczek nabijać kolejno: ciemne winogrono, kwadracik żółtego sera, kwadracik szynki, jasne winogrono.
Krok 2
5 min
Na kolejne pięć wykałaczek nabić jasne winogrono, kwadracik szynki, kwadracik żółtego sera i ciemne winogrono.
Krok 3
3 min
Następnie na sześć wykałaczek nabić oliwki, a na kolejne sześć kawałki pomidora.
Krok 4
2 min
Koreczki wbić w małą bułeczkę tworząc ,,jeża".
Krok 1
z
4
Na pięć wykałaczek nabijać kolejno: ciemne winogrono, kwadracik żółtego sera, kwadracik szynki, jasne winogrono.
Krok 2
z
4
Na kolejne pięć wykałaczek nabić jasne winogrono, kwadracik szynki, kwadracik żółtego sera i ciemne winogrono.
Krok 3
z
4
Następnie na sześć wykałaczek nabić oliwki, a na kolejne sześć kawałki pomidora.
Krok 4
z
4
Koreczki wbić w małą bułeczkę tworząc ,,jeża".
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0