Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Szybka i smaczna potrawa idealna na sezon szparagowy :)
Przygotowanie
12 min
Krok 1
5 min
Szparagi doprawiamy solą i pieprzem. Polewamy oliwą z oliwek. Każdy szparag owijamy plasterkiem boczku.
Krok 2
5 min
Grillujemy kilka minut.
Step3
2 min
Podajemy z sosem czosnkowym Winiary.
Krok 1
z
3
Szparagi doprawiamy solą i pieprzem. Polewamy oliwą z oliwek. Każdy szparag owijamy plasterkiem boczku.
Krok 2
z
3
Grillujemy kilka minut.
Step3
z
3
Podajemy z sosem czosnkowym Winiary.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0