Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sypkie składniki na podpłomyki wymieszać dokładnie, wlać oliwę i stopniowo ciepłą wodę. Wyrobić tak, by ciasto odchodziło od ręki. Odstawić na chwilę do podrośnięcia. Potem w ręku formować placki i grillować z dwóch stron.
Krok 2
10 min
Teraz pora na sałatkę: do miski dodać soczewicę, natkę pietruszki , zgrilowaną dymkę, pokruszony twaróg i uprzednio nasoloną i skropioną octem czerwoną kapustę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Na podpłomyki, niczym na kanapkę wykładać porcję sałatki i obficie polać sosem curry WINIARY. TO BĘDZIE WSPANIAŁY GRILL!
Krok 1
z
2
Sypkie składniki na podpłomyki wymieszać dokładnie, wlać oliwę i stopniowo ciepłą wodę. Wyrobić tak, by ciasto odchodziło od ręki. Odstawić na chwilę do podrośnięcia. Potem w ręku formować placki i grillować z dwóch stron.
Krok 2
z
2
Teraz pora na sałatkę: do miski dodać soczewicę, natkę pietruszki , zgrilowaną dymkę, pokruszony twaróg i uprzednio nasoloną i skropioną octem czerwoną kapustę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Na podpłomyki, niczym na kanapkę wykładać porcję sałatki i obficie polać sosem curry WINIARY. TO BĘDZIE WSPANIAŁY GRILL!
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0