Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kurczaka pokrój w kostkę. Rozgrzej patelnię z odrobiną oleju. Wrzuć kurczaka i smaż aż się zarumieni.
Dodaj sezam, posiekaną dymkę oraz kiełki fasoli mung. Całość smaż ok. 1-2 min.
Na patelnię dodaj Pastę z sosem sojowym, imbirem i czosnkiem WINIARY oraz miód i smaż całość jeszcze 2-3 min, aż wszystkie składniki dokładnie pokryją się glazurą.
Danie podawaj z ryżem, posypane sezamem.