Ten przepis możesz dodać do Planera posiłków dostępnego na naszej stronie.
Kliknij w przycisk poniżej "Dodaj do My Menu Plan", żeby urozmaicić swój jadłospis lub wejdź do My Menu Plan z poziomu menu strony, zaloguj się i wybieraj spośród setek przepisów, które dla Ciebie przygotowaliśmy. Dowiedz się więcej o Planerze posiłków i zaplanuj swoje menu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Składniki
4
porcje
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Masz ochotę na pyszny chłodnik, który przygotujesz dosłownie w kilka chwil? Wypróbuj nasz przepis na chłodnik buraczkowy z malinami, szpinakiem, serem pleśniowym i orzechami włoskimi. Ta wersja buraczkowej pyszności ma delikatnie słodkawy smak dzięki temu, że w przepisie znajdują się maliny! Podbijają nie tylko kolor, ale również smak chłodniku. Dzięki Barszczowi czerwonemu Ekspresowej Zupie WINIARY nie musisz nic gotować! Wypróbuj nasz przepis!
Przygotowanie
14 min
Krok 1
10 min
Maliny jeśli są mrożone - rozmroź, szpinak pokrój w paseczki a ser pokrój w kostkę
Krok 2
2 min
8 płaskich łyżeczek (32 g) barszczu energicznie wymieszaj z jogurtem greckim, jeśli jest taka potrzeba dopraw solą i pieprzem (ilość barszczu możesz zmniejszyć lub zwiększyć dopasowując intensywność chłodnika do swoich upodobań).
Krok 3
2 min
Chłodnik wlej do miseczek a na wierzch posyp rozdrobnionym szpinakiem, malinami, serem pleśniowym i orzechami.
Krok 1
z
3
Maliny jeśli są mrożone - rozmroź, szpinak pokrój w paseczki a ser pokrój w kostkę
Krok 2
z
3
8 płaskich łyżeczek (32 g) barszczu energicznie wymieszaj z jogurtem greckim, jeśli jest taka potrzeba dopraw solą i pieprzem (ilość barszczu możesz zmniejszyć lub zwiększyć dopasowując intensywność chłodnika do swoich upodobań).
Krok 3
z
3
Chłodnik wlej do miseczek a na wierzch posyp rozdrobnionym szpinakiem, malinami, serem pleśniowym i orzechami.
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0