Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Różnego rodzaju kanapki, to uniwersalne rozwiązanie na mniejszy i większy apetyt oraz na wykorzystanie składników, które aktualnie masz w swojej kuchni. Przepis na bajgla ze śledziem marynowanym z żurawiną i imbirem, który wcześniej zagościł na świątecznym stole, to świetny pomysł na przykład na poświąteczne śniadanie.
Przygotowanie
19 min
Krok 1
3 min
Śledzia pokrój na małe kawałki.
Krok 2
3 min
Cebulę pokrój w piórka.
Krok 3
3 min
Jabłko i ogórki pokrój na plasterki.
Krok 4
3 min
Zmieszaj wszystkie pokrojone składniki i dopraw całość pieprzem, oliwą i miodem.
Krok 5
3 min
Bajgle przekrój na pół i posmaruj od wewnątrz Majonezem Dekoracyjnym Winiary.
Krok 6
4 min
Śledzia z dodatkami ułóż na jednej części pieczywa i przykryj drugą.
Krok 1
z
6
Śledzia pokrój na małe kawałki.
Krok 2
z
6
Cebulę pokrój w piórka.
Krok 3
z
6
Jabłko i ogórki pokrój na plasterki.
Krok 4
z
6
Zmieszaj wszystkie pokrojone składniki i dopraw całość pieprzem, oliwą i miodem.
Krok 5
z
6
Bajgle przekrój na pół i posmaruj od wewnątrz Majonezem Dekoracyjnym Winiary.
Krok 6
z
6
Śledzia z dodatkami ułóż na jednej części pieczywa i przykryj drugą.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0