Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Gotujesz, ale wciąż marnujesz? Niewinne pytanie “co na obiad” spędza Ci sen z powiek? A może kupujesz za dużo jedzenia? Skorzystaj z menu Obiadów bez marnowania Winiary. Przygotowała je Jagna Niedzielska. Co znajdziesz w środku?

Menu Obiadów bez marnowania Jagny Niedzielskiej zostało zainspirowane zmianami, jakie zachodzą ostatnio w naszym codziennym życiu. Łączymy różne role, a granice między domem, rodziną a pracą zacierają się. Więcej czasu spędzamy w domu, ale wcale nie znaczy to, że mamy więcej czasu na gotowanie. W takich warunkach łatwo o zmęczenie i “wypalenie” w kuchni. Podtrzymaj z nami ogień i pasję do gotowania!

Jak otrzymać Obiady bez marnowania Jagny Niedzielskiej?

Kiedy kiszki marsza grają, a w głowie brak pomysłów, z pomocą do kuchni nadchodzą posiłki – obiady Zero Waste. W naszym tygodniowym planie na niemarnowanie znajdziesz unikatowe przepisy na dania obiadowe Jagny, dzięki którym zaoszczędzisz czas, produkty i środki.

Jak to działa? Rejestrując się na Winiary.pl, co tydzień przez miesiąc na swoją skrzynkę mailową będziesz otrzymywać zestaw gotowych pomysłów na obiad. Kulinarna ściąga z niemarnowania została ułożona tak, by na bazie dań lub produktów z poniedziałku przygotować coś nowego na wtorek i kolejne dni, aż do piątku. Nie zmarnujesz i wyrzucisz przy tym ani okruszka! Składniki są dostępne praktycznie w każdym sklepie czy bazarku – nie musisz niczego specjalnie zamawiać i jeździć na zakupy na drugi koniec miasta.
 

Co kryje się w garnkach Jagny?

Tygodniowy plan obiadów ułożony przez Jagnę jest starannie przemyślany i pełen kreatywnych smaków – na talerzu na pewno nie znajdziesz monotonii. Co na obiad dla użytkowników Winiary przygotowała Jagna? Zajrzeliśmy po kryjomu do jej kuchni i próbowaliśmy dań – są przepyszne!

W menu znajduje się m.in. gulasz fasolowo-pieczarkowy, jajka sadzone na pietruszkowym puree czy naleśniki z pieczonym jabłkiem i chrupkami z kaszy gryczanej. Warto dodać, że dostęp do przepisów na te i inne smakołyki mają tylko subskrybenci Winiary. Apetyt rośnie w miarę jedzenia, dlatego warto się zarejestrować. Zbierz wszystkie cztery części Obiadów bez marnowania.
 

Jagna Niedzielska – kuchenna czarodziejka Zero Waste

Twórczynią przepisów jest Jagna Niedzielska – kucharka i promotorka gotowania bez marnowania, autorka książki Bez resztek. Kuchnia zero waste, czyli nie wyrzucaj pieniędzy i jedzenia, prowadząca kulinarnych programów w TV. W jej kuchni dzieje się magia niemarnowania – Jagna korzysta ze składników, które inni uznają za bezużyteczne, zamiast różdżki używa łyżki, a skomplikowane, czasochłonne przepisy zastępuje prostymi, dostępnymi dla wszystkich składnikami i recepturami.

Jeśli chcesz lepiej wykorzystywać zakupione produkty, a na co dzień brakuje Ci czasu czy nowych pomysłów na dania, Obiady bez marnowania są właśnie dla Ciebie. Co tydzień przez miesiąc będziesz otrzymywać gotowy plan posiłków, który będzie świetnym wstępem do dalszych eksperymentów. Dołącz już dziś do naszych subskrybentów i skorzystaj z pomysłów na obiad Zero Waste!

Obiady bez marnowania od Jagny Niedzielskiej

Wyjątkowe menu obiadowe Jagny Niedzielskiej

Otrzymuj co tydzień na swoją skrzynkę proste i praktyczne pomysły na obiady bez marnowania. Poznaj przepisy na niemarnowanie - tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Zapisz się