Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Majonez Delikatny WINIARY połącz z musztardą i olejem.
Ziemniaki obierz, pokrój w cząstki, wrzuć do wrzącej, osolonej wody. Gotuj 10-15 minut, odsącz i ostudź.
Szparagi obierz, gotuj w osolonej wodzie 10-15 minut (poza sezonem użyj szparagów konserwowych).
Osącz, ostudź i pokrój w 3 cm kawałki.
Pomidory sparz, obierz ze skórki, pokrój w ósemki.
Sałatę oczyść, porwij na mniejsze części.
Delikatnie połącz ze sobą wszystkie składniki sałatki.
Ser feta pokrój w kostkę i ułóż na wierzchu sałatki.
Sałatkę podawaj polaną sosem musztardowym.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0