Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka z selerem naciowym i kurczakiem w gyrosie to przepyszne danie, które z powodzeniem możesz serwować na wszelkiego rodzaju przyjęciach. Jest smaczna, syta, a jej przygotowanie nie jest skomplikowane, dlatego sprawdzi się szczególnie w przypadku osób, które podczas gotowania cenią sobie wygodę i czas. Sprawdź nasz przepis na sałatkę z selerem naciowym i kurczakiem w gyrosie!
Przygotowanie
37 min
Krok 1
15 min
Fileta kroimy w kosteczkę, podsmażamy na oleju w przyprawie gyros, studzimy.
Krok 2
10 min
Seler kroimy w mniejsze kawałeczki, dość cieniutkie, razem z liśćmi, które uda nam się uchować.
Krok 3
5 min
Ananasa kroimy w mniejsze kawałeczki.
Krok 4
5 min
Do miski przekładamy seler posiekany, kukurydzę, kurczaka w gyrosie, oraz majonez i musztardę - doprawiamy solą i pieprzem.
Krok 5
2 min
Całość dokładnie mieszamy do połączenia składników.
Krok 1
z
5
Fileta kroimy w kosteczkę, podsmażamy na oleju w przyprawie gyros, studzimy.
Krok 2
z
5
Seler kroimy w mniejsze kawałeczki, dość cieniutkie, razem z liśćmi, które uda nam się uchować.
Krok 3
z
5
Ananasa kroimy w mniejsze kawałeczki.
Krok 4
z
5
Do miski przekładamy seler posiekany, kukurydzę, kurczaka w gyrosie, oraz majonez i musztardę - doprawiamy solą i pieprzem.
Krok 5
z
5
Całość dokładnie mieszamy do połączenia składników.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0