Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Smakowita sałatka z pieczarek marynowanych będzie nie lada przysmakiem dla wielbicieli warzyw marynowanych i konserwowych. Połączenie słodko-kwaśnych warzyw i jajek, doprawionych solą, pieprzem i Majonezem Dekoracyjnym WINIARY sprawi, że sałatka z pieczarek marynowanych będzie smakowitą przekąską na każdą porę roku.
Przygotowanie
27 min
Krok 1
2 min
Kukurydzę i groszek wylać na sito, osączyć.
Krok 2
10 min
Pieczarki i ogórki pokroić w cienkie plasterki.
Krok 3
10 min
Jajka ugotować na twardo obrać i pokroić w kostkę.
Krok 4
3 min
Pieczarki, ogórki, kukurydzę, jajka i groszek wymieszać z majonezem.
Krok 5
2 min
Przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.
Krok 1
z
5
Kukurydzę i groszek wylać na sito, osączyć.
Krok 2
z
5
Pieczarki i ogórki pokroić w cienkie plasterki.
Krok 3
z
5
Jajka ugotować na twardo obrać i pokroić w kostkę.
Krok 4
z
5
Pieczarki, ogórki, kukurydzę, jajka i groszek wymieszać z majonezem.
Krok 5
z
5
Przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0