Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka, która może stanowić smakowity dodatek do szynek i wędlin. Pikantny smak chrzanu sprawi, że stworzymy idealną kompozycję w połączeniu z mięsem. Dodanie jabłek i soku z cytryny doda sałatce równowagi, a użycie Majonezu dekoracyjnego WINIARY z powodzeniem ukoronuje potrawę. Możemy jeść ją samodzielnie lub jako dodatek. Pycha!
Przygotowanie
27 min
Krok 1
15 min
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokroić w kostkę.
Krok 2
5 min
Chrzan wymieszać z jogurtem i majonezem.
Krok 3
5 min
Jabłka obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, skropić sokiem z cytryny.
Krok 4
2 min
Połączyć z chrzanem, przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Krok 1
z
4
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokroić w kostkę.
Krok 2
z
4
Chrzan wymieszać z jogurtem i majonezem.
Krok 3
z
4
Jabłka obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, skropić sokiem z cytryny.
Krok 4
z
4
Połączyć z chrzanem, przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0