Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka idealna na śniadanie, letnie popołudnie, piknik, czy grilla. Sałatka jest zdrowa, syta i aromatyczna.
Przygotowanie
25 min
Krok 1
7 min
Sałatę myjemy i wrzucamy do miski. Seler naciowy, szczypiorek i orzechy włoskie drobno kroimy. Gruszkę, pomidora, ser brie kroimy w kostkę. Wszystkie składniki dodajemy do miski z mixem sałat, doprawiamy do smaku i mieszamy.
Krok 2
8 min
Jajka gotujemy.
Krok 3
5 min
Jajka obieramy i przekrawamy na pół. Sałatkę wykładamy na talerzu. Na górze układamy ugotowane połówki jajek.
Krok 4
5 min
Boczek podsmażamy. Podsmażony boczek również układamy na górze sałatki. Jajka dekorujemy sosem czosnkowym.
Krok 1
z
4
Sałatę myjemy i wrzucamy do miski. Seler naciowy, szczypiorek i orzechy włoskie drobno kroimy. Gruszkę, pomidora, ser brie kroimy w kostkę. Wszystkie składniki dodajemy do miski z mixem sałat, doprawiamy do smaku i mieszamy.
Krok 2
z
4
Jajka gotujemy.
Krok 3
z
4
Jajka obieramy i przekrawamy na pół. Sałatkę wykładamy na talerzu. Na górze układamy ugotowane połówki jajek.
Krok 4
z
4
Boczek podsmażamy. Podsmażony boczek również układamy na górze sałatki. Jajka dekorujemy sosem czosnkowym.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0