Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pyszne, zdrowe i pożywne danie na codzienny obiad :)
Przygotowanie
50 min
Krok 1
30 min
Kaszę, soczewicę i pęczak ugotować w 2 szklankach wody z dodatkiem kostki bulionowej przez ok 20 min. Dodać Zupę pomidorową Winiary i gotować kolejne 10 min.
Krok 2
20 min
Cebulkę i czosnek podsmażamy na oleju. Dodajemy do mięsa mielonego wraz z jajkiem i bułką tartą. Formujemy w pulpeciki z oliwką w środku. Smażymy z każdej strony.<br/>Podajemy razem z pęczotto
Krok 1
z
2
Kaszę, soczewicę i pęczak ugotować w 2 szklankach wody z dodatkiem kostki bulionowej przez ok 20 min. Dodać Zupę pomidorową Winiary i gotować kolejne 10 min.
Krok 2
z
2
Cebulkę i czosnek podsmażamy na oleju. Dodajemy do mięsa mielonego wraz z jajkiem i bułką tartą. Formujemy w pulpeciki z oliwką w środku. Smażymy z każdej strony.<br/>Podajemy razem z pęczotto
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0