Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mocha frappuccino to słodka mrożona kawa, w tym przypadku – z czekoladą i bitą śmietaną. To idealny sposób na letnie orzeźwienie dla wszystkich miłośników kawy i słodkości. Tak przygotowana mocha może być nie tylko napojem, ale też deserem, zwłaszcza jeśli dodasz do niej więcej bitej śmietany i kawałki czekolady. Jeśli za oknem upał, koniecznie sięgnij po nasz przepis – schłodzona mocha frappuccino idealnie sprawdzi się w czasie słonecznych, letnich dni.
Przygotowanie
4 min
Krok 1
1 min
Umieść lód, kawę, mleko i sos czekoladowy blenderze. Dla osłody możesz dodać też łyżkę cukru.
Krok 2
2 min
Miksuj przez kilka sekund i przelej do szklanki.
Krok 3
1 min
Tuż przed podaniem udekoruj bitą śmietaną. Jesli lubisz, na wierzch możesz też dodać trochę startej czekolady.
Krok 1
z
3
Umieść lód, kawę, mleko i sos czekoladowy blenderze. Dla osłody możesz dodać też łyżkę cukru.
Krok 2
z
3
Miksuj przez kilka sekund i przelej do szklanki.
Krok 3
z
3
Tuż przed podaniem udekoruj bitą śmietaną. Jesli lubisz, na wierzch możesz też dodać trochę startej czekolady.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0