Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kostkę Bulionu rozpuść w 0,5 l wrzącej wody.
Golonki delikatnie oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU i zrumień na rozgrzanym oleju.
Następnie posmaruj koncentratem i przypiecz ze wszystkich stron, podlej winem.
Obierz czosnek i cebulę.
Golonki przełóż do garnka, podlej bulionem, dodaj czosnek, cebulę, pieprz i paprykę do smaku.
Duś na wolnym ogniu około 60 minut, często przewracając.