Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pierś z indyka pokroiłam w plastry i lekko utłukłam tłuczkiem.
Doprawiłam piersi solą i pieprzem oraz papryką czerwoną mieloną.
Plaser sera położyłam na każdy plaster fileta oraz po paseczku pikla.
Zawijałam pierś, maczałam w jajku i obtaczałam w bułce tartej. Smażyłam na oleju rzepakowym.
Podawałam zaraz po upieczeniu.