Holenderska sałatka z wędzonym pstrągiem w makaronowych muszlach

Oceń ten przepis!

5/5 5 1 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 30 min.

  • Porcje 4

5/5 5 1 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

Przygotowanie:

  1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, posiekać. Muszle makaronowe gotować ok 15 min w osolonej wodzie, odsączyć i pozostawić do wystygnięcia.
  2. Pstrąga oddzielić od ości i skóry i pokroić na mniejsze kawałki. Połączyć z pokrojoną w paski papryką, jajkami, kukurydzą, kaparami i szczypiorkiem. Dodać sos tatarski Winiary, doprawić do smaku i całość dokładnie wymieszać.
  3. Ugotowane muszle faszerować sałatką i układać na talerzykach. Całość udekorować sosem.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?