1

2

Przepisy

Rosół drobiowy WINIARY

4/5

Kalorie 3 kcal / 1 porcję

Porcje 12

Informacja
o wartościach odżywczych

Wartości odżywcze produktu

Typowe
wartości odżywcze
Średnia wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu w 100 ml w 1 porcji (250 ml) % RWS* w 1 porcji
Wartość energetyczna 3 kcal 6 kcal 0%
Białko 0,1 g 0,2 g 0%
Węglowodany 0,2 g 0,4 g 0%
w tym cukier 0,0 g 0,1 g 0%
Tłuszcze 0,2 g 0,4 g 1%
w tym nasycone 0,1 g 0,3 g 2%
Błonnik 0,0 g 0,0 g -
Sól 0,46 g 0,92 g 15%

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).

Jak najtrafniej podkreślić smak domowych zup? Dodając do nich kostkę Rosołu drobiowego Winiary. Od teraz odkrywaj nowe smaki zup z zawsze pewną podstawą aromatu. Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Rosół drobiowy WINIARY

    Kostkę rozpuścić w 1/2 litra wrzącej wody. Jeśli chcesz, dodaj ją jako przyprawę, bezpośrednio do gotującej się potrawy.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: