Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zupa ogonowa Nasza Specjalność WINIARY

(1)
Adimo
.

Informacje o produkcie

Przedstawiamy Zupę Ogonową z linii Nasza Specjalność WINIARY. Można podać ją z wieprzową kiełbasą, posypaną grzankami i suszoną cebulką lub ozdobić śmietanowym wirem i listkiem bazylii. W każdej postaci smakuje wyśmienicie.

.

Lista składników

Mąka pszenna, suszone warzywa 24,4% (pomidor 20,2%, czerwona papryka 3,2%, cebula, czosnek, chrzan), mąka ryżowa, sól, cukier, skrobia kukurydziana, aromaty (z pszenicą), wędzony tłuszcz wieprzowy, ekstrakt drożdży, barwnik (karmel), przyprawy, kwas (kwas cytrynowy), zioła, suszone mięso wołowe.

Może zawierać selera, jaja, mleko, gorczycę, soję, pszenicę. 

Więcej informacji

.

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu w 100 ml w 1 porcji (250 ml) % RWS* w 1 porcji
Wartość energetyczna 27 kcal 68 kcal 3 %
Białko 0.9 g 2.3 g 5 %
Węglowodany 4.9 g 12.3 g 5 %
w tym cukier 1.2 g 3.0 g 3 %
Tłuszcze 0.3 g 0.8 g 1 %
w tym nasycone 0.1 g 0.3 g 2 %
Błonnik 0.4 g - -
Sól 0.8 g 1.9 g 32 %

Ogólna ocena

5.0 z 5
5
Wszystkich ocen: 1
Podziel się swoją opinią
Select a row to filter reviews by rating
11
11
00
00
00
00
Average: 5 (1 vote)

Anonim (niezweryfikowany) pt., 02/12/2021 - 23:45 CET
Czy ta opinia jest przydatna?

Podziel się swoją opinią

Twoja opinia
4
Czy polecisz ten produkt/przepis znajomym?
Images
Dodano 0 z 6.
CAPTCHA obrazkowa
Proszę wypełnić pole captcha