Skip to Main Content
Winiary
Winiary
  • Szukaj
  • Zaloguj się / Zarejestruj
  • Przepisy
  • #niemarnujemy
  • Obiad na każdą kieszeń
  • MyMenu Plan
  • CookBook
  • Desery
  • Zakochane w zupach
  • Porady
  • Nasi eksperci
  • Winiary
  • Kontakt
  • Wszystkie przepisy
  • Kuchnia sezonowa
  • Składniki
  • Okazja
  • Nie marnujemy
  • Desery
  • Kolacja
  • Obiad
  • Śniadanie
  • Dania i przekąski
  • Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
  • Przepisy
  • Porady i inspiracje
  • Foodsharing
  • Recycling opakowań
  • Produkty Dobre Dłużej
  • Obiad na każdą kieszeń
  • Promocja na kiełbasę
  • Mięsny obiad
  • Mięsny obiad do 10 zł
  • Mięsny obiad do 15 zł
  • Bezmięsny obiad
  • Bezmięsny obiad do 10 zł
  • Bezmięsny obiad do 15 zł
  • Zakochane w zupach
  • Przepisy
  • Porady
  • Przyjaciele od kuchni Winiary
  • Jagna Niedzielska
  • Robert Harna
  • Marta Śliwicka
  • Zakochane w zupach
  • Produkty
  • O nas
  • Nowości i konkursy
  • Kategorie produktów

Sos grzybowy WINIARY

(1)
Adimo
.

Informacje o produkcie

Sos grzybowy WINIARY idealnie wzbogaci smak Twojego mięsnego obiadu. Dzięki niemu Twoje bitki, zrazy, czy krokiety, nabiorą pysznie grzybowego aromatu, a dodatek kaszy, ziemniaków, klusek zostanie zjedzony ze smakiem. W środku znajdziesz składniki, które dobrze znasz ze swojej kuchni: mąkę, suszone grzyby, śmietankę, czosnek, natkę pietruszki.

.

Lista składników

Mąka pszenna*, skrobia kukurydziana*, odtłuszczone mleko w proszku*, suszone grzyby 7% (pieczarka*, maślak*, podgrzybek*), sól, aromaty, skrobia ziemniaczana*, śmietanka w proszku* 5,4% (z mleka), cukier*, olej palmowy, suszony czosnek*, barwnik (karmel*), przyprawy, liść pietruszki*.

*Naturalne składniki.

Może zawierać: jaja, soję, seler, gorczycę.

Powiązane przepisy

Pokaż więcej przepisów

Karp z pieczarkami

Karp z pieczarkami

45 min Łatwy
Pieczona pierś z indyka w sosie grzybowym z maślakami

Pieczona pierś z indyka w sosie grzybowym z maślakami

1 godz 46 min Łatwy
Gołąbki z kapusty pekińskiej z grzybami leśnymi, kaszą jęczmienną i mięsem indyczym w Sosie grzybowym WINIARY

Gołąbki z kapusty pekińskiej z grzybami leśnymi, kaszą jęczmienną i mięsem indyczym w Sosie grzybowym WINIARY

1 godz 30 min Łatwy

Pokaż więcej przepisów

Więcej informacji

.

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu w 100 ml w 1 porcji (75 ml) % RWS* w 1 porcji
Wartość energetyczna 33 kcal 25 kcal 1 %
Białko 1.1 g 0.8 g 2 %
Węglowodany 5.9 g 4.4 g 2 %
w tym cukier 1.0 g 0.7 g 1 %
Tłuszcze 0.6 g 0.4 g 1 %
w tym nasycone 0.3 g 0.2 g 1 %
Błonnik 0.2 g 0.2 g - No Values
Sól 0.77 g 0.58 g 10 %

Komentarze 0

Please enter proper keywords 0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika
Anuluj
Prześlij
Pokaż więcej komentarzy

Dziękujemy za ocenę!

Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz

  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Zarejestruj się
  • Polityka Cookies
  • Zaloguj się
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu