Skip to Main Content
Zdobądź losy Loteria Klubu WINIARY
Winiary
Winiary
  • Szukaj Szukaj
  • Przepisy i porady Przepisy i porady
  • Nasze Produkty Nasze Produkty
  • Majonez dekoracyjny WINIARY Majonez Dekoracyjny
  • MyMenu Plan MyMenu Plan
  • Logowanie | Cookbook Logowanie | Cookbook
  • Klub Pomagania i niemarnowania Klub WINIARY
  • #niemarnujemy #niemarnujemy
  • Aktualności Aktualności
  • WINIARY WINIARY
  • Szukaj
  • ☞ Nasze porady
  • Sezonowa kuchnia
  • Wszystkie przepisy
  • Obiad
  • Śniadanie
  • Kolacja
  • Dania i przekąski
  • Desery
  • Święta i okazje
  • Kategorie produktów
  • Nasze produkty
  • Strona główna
  • Produkty
  • Recykling
  • Daj drugie życie słoikowi
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Strefa GGrill
  • Cookbook
  • MyMenu Plan
  • Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
  • Przepisy
  • Porady i inspiracje
  • Foodsharing
  • Produkty Dobre Dłużej
  • Klub Pomagania i niemarnowania
  • Nie marnujemy
  • Roślinna kuchnia
  • Konkursy i nowości
  • Wyszukiwarka
  • Poznaj naszych ekspertów
  • Dowiedz się więcej o nas
  • Skontaktuj się z nami!
Sos grzybowy WINIARY

Sos grzybowy WINIARY

(3)
Adimo
.

Informacje o produkcie

Sos grzybowy WINIARY idealnie wzbogaci smak Twojego mięsnego obiadu. Dzięki niemu Twoje bitki, zrazy, czy krokiety, nabiorą pysznie grzybowego aromatu, a dodatek kaszy, ziemniaków, klusek zostanie zjedzony ze smakiem. W środku znajdziesz składniki, które dobrze znasz ze swojej kuchni: mąkę, suszone grzyby, śmietankę, czosnek, natkę pietruszki.

.

Lista składników

Mąka pszenna*, skrobia kukurydziana*, odtłuszczone mleko w proszku*, suszone grzyby 7% (pieczarka*, maślak*, podgrzybek*), sól, aromaty, skrobia ziemniaczana*, śmietanka w proszku* 5,4% (z mleka), cukier*, olej palmowy, suszony czosnek*, barwnik (karmel*), przyprawy, liść pietruszki*.

*Naturalne składniki.

Może zawierać: jaja, soję, seler, gorczycę.

Powiązane przepisy

Pokaż więcej przepisów

Kasza gryczana z mięsem i sosem grzybowym

Kasza gryczana z mięsem i sosem grzybowym

37 min Łatwy
Polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów

Polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów

1 godz 40 min Łatwy
Kulebiak z pieczarkami i kapustą

Kulebiak z pieczarkami i kapustą

1 godz 56 min Łatwy

Pokaż więcej przepisów

Więcej informacji

.

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu w 100 ml w 1 porcji (75 ml) % RWS* w 1 porcji
Wartość energetyczna 33 kcal 25 kcal 1 %
Białko 1.1 g 0.8 g 2 %
Węglowodany 5.9 g 4.4 g 2 %
w tym cukier 1.0 g 0.7 g 1 %
Tłuszcze 0.6 g 0.4 g 1 %
w tym nasycone 0.3 g 0.2 g 1 %
Błonnik 0.2 g 0.2 g
Sól 0.77 g 0.58 g 10 %
lite

Ogólna ocena

5.0 z 5
5
Wszystkich ocen: 1
Podziel się swoją opinią
Select a row to filter reviews by rating
11
11
00
00
00
00

Opinie

5

Artur

Zawartość opakowania dokładnie rozprowadź w 300 ml zimnej wody. 2. Postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania. Gotuj na małym ogniu przez 3 minuty, często mieszając.
Anonim (niezweryfikowany) 10/14/2023-11:20 CEST
Czy ta opinia jest przydatna?
5

Artur

Szkoda że nie przepisu do sosu grzybowego.
Anonim (niezweryfikowany) 10/14/2023-11:17 CEST
Czy ta opinia jest przydatna?
4

Mariia

W składzie olej palmowy.
Anonim (niezweryfikowany) 07/10/2023-05:14 CEST
Czy ta opinia jest przydatna?
4

Hanna

W składzie olej palmowy. Dziękuję nie skorzystam i gwiazdek nie przyznam.
Anonim (niezweryfikowany) 02/22/2023-09:42 CET
Czy ta opinia jest przydatna?

Podziel się swoją opinią

Twoja opinia
Images
Dodano 0 z 6.
Proszę wypełnić pole captcha
  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Zarejestruj się
  • Polityka Cookies
  • Dostępność
  • Zaloguj się
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu