Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bulion cielęcy WINIARY

0
.

Informacje o produkcie

Czas na delikatny smak Bulionu cielęcego Winiary. Cielęcina jest chudym mięsem, które nadaje subtelny aromat wielu potrawom. Lekkie zupy bardzo często opierają się właśnie na niej. Zupy opierające się na warzywach słyną ze swojej delikatności, nie potrzebują więc wyraźnego, mięsnego smaku. Jeśli takie lekkie potrawy uzupełnimy Bulionem cielęcym marki WINIARY, podkreślimy ich smak w sposób dyskretny, czyniąc danie bardziej pełnym.Wystarczy połączyć młody kalafior, marchewkę, ziemniaki, trochę przypraw oraz dodać kostkę bulionową o smaku cielęciny i doskonała wiosenna zupa gotowa!

.

Lista składników

sól,

olej palmowy,

skrobia ziemniaczana,

wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5-rybonukleotydy disodowe),

całkowicie utwardzony tłuszcz palmowy,

ekstrakt mięsa wołowego 2,9%,

cukier,

suszone warzywa (cebula 1,9%, marchew, por),

aromaty,

barwnik (karmel amoniakalny),

regulator kwasowości (kwas cytrynowy),

suszone mięso cielęce 0,2%,

liść pietruszki,

przyprawy,

przeciwutleniacz (lecytyny),


Może zawierać: pszenicę, jaja, soję, seler, mleko, gorczycę .

Więcej informacji

.

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu w 100 ml w 1 porcji (200 ml) % RWS* w 1 porcji
Wartość energetyczna 7 kcal 13 kcal 1 %
Białko 0.1 g 0.2 g 0 %
Węglowodany 0.4 g 0.8 g 0 %
w tym cukier 0.1 g 0.2 g 0 %
Tłuszcze 0.5 g 1.0 g 1 %
w tym nasycone 0.3 g 0.6 g 3 %
Błonnik 0.0 g 0.0 g -
Sól 0.92 g 1.8 g 30 %

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10