Skip to Main Content
Winiary
Winiary
  • Szukaj Szukaj
  • Przepisy i porady Przepisy i porady
  • Nasze Produkty Nasze Produkty
  • Majonez dekoracyjny WINIARY Majonez Dekoracyjny
  • MyMenu Plan MyMenu Plan
  • Logowanie | Cookbook Logowanie | Cookbook
  • Klub Pomagania i niemarnowania Klub Pomagania i niemarnowania
  • #niemarnujemy #niemarnujemy
  • Aktualności Aktualności
  • WINIARY WINIARY
  • Szukaj
  • ☞ Nasze porady
  • Sezonowa kuchnia
  • Wszystkie przepisy
  • Obiad
  • Śniadanie
  • Kolacja
  • Dania i przekąski
  • Desery
  • Święta i okazje
  • Kategorie produktów
  • Nasze produkty
  • Strona główna
  • Produkty
  • Recykling
  • Daj drugie życie słoikowi
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Strefa GGrill
  • Cookbook
  • MyMenu Plan
  • Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
  • Przepisy
  • Porady i inspiracje
  • Foodsharing
  • Recycling opakowań
  • Produkty Dobre Dłużej
  • Klub Pomagania i niemarnowania
  • Nie marnujemy
  • Roślinna kuchnia
  • Konkursy i nowości
  • Wyszukiwarka
  • Poznaj naszych ekspertów
  • Dowiedz się więcej o nas
  • Skontaktuj się z nami!
Bulion cielęcy WINIARY

Bulion cielęcy WINIARY

(2)
Adimo
.

Informacje o produkcie

Czas na delikatny smak Bulionu cielęcego Winiary. Cielęcina jest chudym mięsem, które nadaje subtelny aromat wielu potrawom. Lekkie zupy bardzo często opierają się właśnie na niej. Zupy opierające się na warzywach słyną ze swojej delikatności, nie potrzebują więc wyraźnego, mięsnego smaku. Jeśli takie lekkie potrawy uzupełnimy Bulionem cielęcym marki WINIARY, podkreślimy ich smak w sposób dyskretny, czyniąc danie bardziej pełnym.Wystarczy połączyć młody kalafior, marchewkę, ziemniaki, trochę przypraw oraz dodać kostkę bulionową o smaku cielęciny i doskonała wiosenna zupa gotowa!

Bulion cielęcy kostki produkt rich content

 

.

Lista składników

sól,

olej palmowy,

skrobia ziemniaczana,

wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5-rybonukleotydy disodowe),

całkowicie utwardzony tłuszcz palmowy,

ekstrakt mięsa wołowego 2,9%,

cukier,

suszone warzywa (cebula 1,9%, marchew, por),

aromaty,

barwnik (karmel amoniakalny),

regulator kwasowości (kwas cytrynowy),

suszone mięso cielęce 0,2%,

liść pietruszki,

przyprawy,

przeciwutleniacz (lecytyny),


Może zawierać: pszenicę, jaja, soję, seler, mleko, gorczycę .

Powiązane przepisy

Pokaż więcej przepisów

Medaliony z polędwiczki ze wstążkami

Medaliony z polędwiczki ze wstążkami

51 min Łatwy
Gołąbki bez zawijania

Gołąbki bez zawijania

1 godz 20 min Łatwy
Zupa dyniowa z pestkami dyni

Zupa dyniowa z pestkami dyni

40 min Łatwy

Pokaż więcej przepisów

Więcej informacji

.

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu w 100 ml w 1 porcji (200 ml) % RWS* w 1 porcji
Wartość energetyczna 7 kcal 13 kcal 1 %
Białko 0.1 g 0.2 g 0 %
Węglowodany 0.4 g 0.8 g 0 %
w tym cukier 0.1 g 0.2 g 0 %
Tłuszcze 0.5 g 1.0 g 1 %
w tym nasycone 0.3 g 0.6 g 3 %
Błonnik 0.0 g 0.0 g
Sól 0.92 g 1.8 g 30 %
lite

Podziel się swoją opinią

Twoja opinia
Images
Dodano 0 z 6.
Proszę wypełnić pole captcha
  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Zarejestruj się
  • Polityka Cookies
  • Zaloguj się
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu