
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł

Po jakim czasie ogórki kiszone są gotowe?
Ogórki kiszone są gotowe po 2-3 tygodniach od przygotowania. Jeżeli otworzysz je wcześniej (po tygodniu) uzyskasz ogórki małosolne.
Pamiętaj, aby odstawić je w chłodne, zacienione miejsce.
Aby przygotować ogórki kiszone, sprawdź nasz przepis!