Twój patent na 12 aromatycznych dań mięsnych

Nieustannie szukasz ciekawych pomysłów na dania mięsne? Wertujesz książki kucharskie i blogi w poszukiwaniu inspiracji? Przygotowaliśmy dla Ciebie 12 wyśmienitych przepisów, których sekretem jest Kostka Mięsna WINIARY – Twój patent na aromatyczne mięso. Zachwyć najbliższych niezwykłymi daniami mięsnymi.

MIĘSA DUSZONE
1. Wyborny gulasz z podsmażoną cebulką

Przepis na aromatyczne mięso? Przyrumieniona wołowina, posiekany czosnek, rozpływająca się w ustach cebula i Kostka Mięsna WINIARY. Tak przygotowany gulasz zachwyci każdego, nawet najbardziej wybrednego, smakosza! PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ

1.	Wyborny gulasz z podsmażoną cebulką
2. Esencjonalne chili con carne

Chili con carne to szybkie i sycące danie kuchni meksykańskiej, które wyróżnia się bogatym bukietem smaków. Soczysta wołowina, świeże warzywa i odrobina ostrości nadają potrawie niezwykłego charakteru. Jeśli chcesz poznać sposób na aromatyczne mięso, wypróbuj nasz przepis! PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ

2.	Esencjonalne chili con carne
3. Apetyczne pulpeciki w wyśmienitym sosie

Zastanawiasz się, co ugotować na obiad? Nasza propozycja to wieprzowo-wołowe pulpeciki, które zachwycą Cię swoją delikatnością i wyraźnym, głębokim smakiem. Przypraw je Kostką Mięsną WINIARY, a odkryjesz skuteczny sposób na aromatyczne mięso. Sprawdź nasz przepis! PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ

3.	Apetyczne pulpeciki w wyśmienitym sosie
MIĘSA PIECZONE
4. Delikatny schab marynowany w musztardzie francuskiej

Schab to jedno z popularniejszych mięs na polskich stołach. Zamarynowany w musztardzie francuskiej, majeranku i Kostce Mięsnej WINIARY zyskuje na smaku i aromatyczności. Tak przygotowany schab może być podawany zarówno na ciepło, jak i na zimno. Jeśli jesteś smakoszem, wypróbuj nasz przepis na aromatyczne mięso! PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ

4.	Delikatny schab marynowany w musztardzie francuskiej
5. Pełne słodyczy żeberka BBQ

Żeberka w sosie BBQ to czysta poezja smaku. Klasyczne danie kuchni amerykańskiej zachwyca swoją słodyczą i soczystością. Żeberka mają piękny, ciemny kolor i są prawdziwą ucztą nie tylko dla oczu, lecz również dla podniebienia. Jeśli lubisz intensywny smak, spróbuj naszego przepisu. PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ

5.	Pełne słodyczy żeberka BBQ
6. Krucha pierś z indyka z morelami w cieście francuskim

Ciekawym i zaskakującym sposobem na przyrządzenie indyka jest jego pieczenie w chrupiącym cieście francuskim. Tak przyrządzona pierś z indyka staje się nie tylko krucha i delikatna, lecz również pełna wyrafinowanego smaku. Dodatek moreli i orzechów sprawia, że mięso zyskuje wyjątkowego, eleganckiego charakteru. Spróbuj naszego przepisu! PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ

6.	Krucha pierś z indyka z morelami w cieście francuskim
MIĘSA SMAŻONE
7. Rozpływający się w ustach stek wołowy z orzechami i gorgonzolą

Stek z polędwicy wołowej to idealne i sycące danie na niedzielny obiad. Podany z pysznym sosem przygotowanym na bazie Kostki Mięsnej WINIARY zachwyci niejednego smakosza. Interesującym dodatkiem są orzechy i wyrazista w smaku gorgonzola, które sprawią, że Twój stek będzie nie tylko wyśmienity i soczysty, ale przede wszystkim niezapomniany. PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ

7.	Rozpływający się w ustach stek wołowy z orzechami i gorgonzolą
8. Wieprzowina z nutą Orientu

Szukasz orientalnego dania o niepowtarzalnym smaku? Rumiana wieprzowina doprawiona Kostką Mięsną WINIARY zachwyca swoją kruchością, a prażony sezam i kiełki nadają całej potrawie chrupkości i eleganckiego charakteru. Spróbuj naszego przepisu i zachwyć się jego głębokim aromatem! PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ

8.	Wieprzowina z nutą Orientu
9. Drobiowe szaszłyki z nutą ziół

Masz swój patent na aromatyczne mięso? Wypróbuj marynatę przygotowaną na bazie Kostki Mięsnej WINIARY. Dzięki niej kurczak stanie się soczysty i złocisty. Odkryj nowe obszary kulinarnego świata. Skosztuj naszych szaszłyków z nutą wyrazistych ziół. PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ

9.	Drobiowe szaszłyki z nutą ziół
INNE MIĘSA
10. Kurczak w złocistym warkoczu z ciasta francuskiego

Kurczak pieczony w złocistym cieście francuskim jest niezwykle interesującym przepisem. Tak przyrządzone mięso zachwyci Cię swoją soczystością i kompozycją niesamowitych smaków, które zostaną podkreślone dzięki Kostce Mięsnej WINIARY. Orzechy dodają potrawie chrupkości i sprawiają, że danie nabiera niepowtarzalnego charakteru. PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ

10.	Kurczak w złocistym warkoczu z ciasta francuskiego
11. Chrupiący podpłomyk z sosem mięsno-pomidorowym

Chrupiący, gorący podpłomyk prosto z pieca to coś co zachwyci wielu smakoszy. Jak prostą przekąskę wynieść na wyższy poziom kuchennego wtajemniczenia? Skorzystaj z naszego sposobu na aromatyczne mięso i do swojego podpłomyka dodaj przygotowany na bazie Kostki Mięsnej WINIARY wyśmienity sos mięsno-pomidorowy. Spróbuj przepisu, że palce lizać. PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ

11.	Chrupiący podpłomyk z sosem mięsno-pomidorowym
12. Warzywa nadziewane mięsnym bukietem smaków

Pyszne, soczyste mięso można przygotować na wiele sposobów. Jednym z nich są faszerowane warzywa – potrawa o bogatym bukiecie smakowym, który przeniesie Cię w nowy wymiar kulinarnych doznań. Poznaj sposób na aromatyczne mięso i wypróbuj nasz przepis. PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ

12.	Warzywa nadziewane mięsnym bukietem smaków