Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, posiekać.
Krok 2
15 min
Muszle makaronowe gotować ok. 15 min w osolonej wodzie, odsączyć i pozostawić do wystygnięcia.
Krok 3
15 min
Pstrąga oddzielić od ości i skóry i pokroić na mniejsze kawałki. Połączyć z pokrojoną w paski papryką, jajkami, kukurydzą, kaparami i szczypiorkiem. Dodać sos tatarski Winiary, doprawić do smaku i całość dokładnie wymieszać.
Krok 4
5 min
Ugotowane muszle faszerować sałatką i układać na talerzykach. Całość udekorować sosem.
Krok 1
z
4
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, posiekać.
Krok 2
z
4
Muszle makaronowe gotować ok. 15 min w osolonej wodzie, odsączyć i pozostawić do wystygnięcia.
Krok 3
z
4
Pstrąga oddzielić od ości i skóry i pokroić na mniejsze kawałki. Połączyć z pokrojoną w paski papryką, jajkami, kukurydzą, kaparami i szczypiorkiem. Dodać sos tatarski Winiary, doprawić do smaku i całość dokładnie wymieszać.
Krok 4
z
4
Ugotowane muszle faszerować sałatką i układać na talerzykach. Całość udekorować sosem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0