Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sos tatarski WINIARY

3
.

Informacje o produkcie

Sos tatarski zawsze przyrządzamy według tradycyjnej receptury: z krojonym ogórkiem, cebulą i pieczarkami. To znakomity dodatek do wędlin, zimnych mięs, jajek i śledzików, a także do wołowiny z rusztu oraz ziemniaczanych sałatek.

Komentarze 2

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika
R Rob
.

Fuj! Kto wpadł na pomysł, żeby to dosłodzić? Cała idea sosu tatarskiego, to wkrojenie do majonezu pikli i korniszonów, żeby ożywić i zaostrzyć jego smak. Cukier niszczy cały ten efekt.

Winiary
.
Expert

Rob, dziękujemy za szczery komentarz. Przekażemy go do działu zajmującego się u nas jakością produktów. Może spróbujesz za to innych naszych sosów? Pozdrawiamy!

M Michał
.

Ten sosik moim skromnym zdaniem to Przepychota! :-)

Pokaż więcej komentarzy
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10