Skip to Main Content
Winiary
Winiary
  • Szukaj Szukaj
  • Przepisy i porady Przepisy i porady
  • Nasze Produkty Nasze Produkty
  • Majonez dekoracyjny WINIARY Majonez Dekoracyjny
  • MyMenu Plan MyMenu Plan
  • Logowanie | Cookbook Logowanie | Cookbook
  • Klub Pomagania i niemarnowania Klub Pomagania i niemarnowania
  • #niemarnujemy #niemarnujemy
  • Aktualności Aktualności
  • WINIARY WINIARY
  • Szukaj
  • ☞ Nasze porady
  • Sezonowa kuchnia
  • Wszystkie przepisy
  • Obiad
  • Śniadanie
  • Kolacja
  • Dania i przekąski
  • Desery
  • Święta i okazje
  • Kategorie produktów
  • Nasze produkty
  • Strona główna
  • Produkty
  • Recykling
  • Daj drugie życie słoikowi
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Strefa GGrill
  • Cookbook
  • MyMenu Plan
  • Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
  • Przepisy
  • Porady i inspiracje
  • Foodsharing
  • Recycling opakowań
  • Produkty Dobre Dłużej
  • Klub Pomagania i niemarnowania
  • Nie marnujemy
  • Roślinna kuchnia
  • Konkursy i nowości
  • Wyszukiwarka
  • Poznaj naszych ekspertów
  • Dowiedz się więcej o nas
  • Skontaktuj się z nami!
mak

Jak przyprawić mak do makowca?

Wiele składników może wzbogacać smak makowca, ale najważniejsze to:

  • rodzynki,
  • skórka pomarańczowa,
  • miód,
  • cynamon,
  • cukier brązowy,
  • aromat migdałowy,
  • orzechy włoskie.

Polecane przepisy

Szybki makowiec z gotowej masy makowej

Szybki makowiec z gotowej masy makowej

1 godz 30 min Łatwy
Makowiec na kruchym cieście

Makowiec na kruchym cieście

26 godz 32 min Średni
Makowiec zawijany

Makowiec zawijany

4 godz Łatwy
Zobacz więcej przepisów
Załóż konto i odbierz e-book

Zaloguj się i odbierz e-book

Zyskaj dostęp do Strefy GGrill. 
 

Odkryj nowe, niepublikowane nigdzie indziej przepisy.

Pobierz e-book.

I wrzuć coś pysznego na ruszt!

 

Zaloguj się

Polecane artykuły

Ciasta bożonarodzeniowe
Ciasta bożonarodzeniowe – 12 słodkich pomysłów, które pokochają goście
desery, deser
Pieczenie ciast – najważniejsze wskazówki
Co zrobić, żeby sernik nie opadł po upieczeniu
Co zrobić, żeby sernik nie opadł po upieczeniu? Jak piec sernik, by był puszysty?
Jakie jabłka najlepiej nadają się na szarlotkę?
Jakie jabłka najlepiej nadają się na szarlotkę?
Jak przechowywać ciasto drożdżowe
Jak przechowywać ciasto drożdżowe?
Zobacz więcej porad
Ciesz się gotowaniem z Winiary - teaser full

Ciesz się gotowaniem z Winiary

Szukasz pomysłu na szybki obiad? A może sosu, który podkreśli smak Twoich dań? Z naszymi produktami z łatwością przyrządzisz aromatyczne potrawy na różne okazje.

Zobacz produkty
lite
  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Zarejestruj się
  • Polityka Cookies
  • Zaloguj się
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu