Skip to Main Content
Winiary
Winiary
  • Szukaj
  • Zaloguj się / Zarejestruj
  • Przepisy
  • #niemarnujemy
  • Obiad na każdą kieszeń
  • MyMenu Plan
  • CookBook
  • Roślinna kuchnia
  • Desery
  • Zakochane w zupach
  • Porady
  • Nasi eksperci
  • Winiary
  • Kontakt
  • Wszystkie przepisy
  • Kuchnia sezonowa
  • Składniki
  • Okazja
  • Nie marnujemy
  • Desery
  • Kolacja
  • Obiad
  • Śniadanie
  • Dania i przekąski
  • Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
  • Przepisy
  • Porady i inspiracje
  • Foodsharing
  • Recycling opakowań
  • Produkty Dobre Dłużej
  • Obiad na każdą kieszeń
  • Promocja na buraki
  • Promocja na ćwiartkę z kurczaka
  • Mięsny obiad
  • Mięsny obiad do 10 zł
  • Mięsny obiad do 15 zł
  • Bezmięsny obiad
  • Bezmięsny obiad do 10 zł
  • Bezmięsny obiad do 15 zł
  • Zakochane w zupach
  • Przepisy
  • Porady
  • Przyjaciele od kuchni Winiary
  • Jagna Niedzielska
  • Robert Harna
  • Marta Śliwicka
  • Zakochane w zupach
  • Produkty
  • O nas
  • Nowości i konkursy
  • Kategorie produktów

Najlepszy i szybki bulion

Dlaczego warto sięgnąć po buliony w słoiczkach WINIARY? Ich prosty skład i baza z wolno gotowanego wywaru sprawiają, że są szybką i wygodną alternatywą do domowego, gotowanego na wolnym ogniu przez kilka godzin rosołu, ale nie tylko! Są wygodne i wydajne — z jednego słoiczka przygotujesz aż 3,5 litra bulionu. Buliony w słoiczku WINIARY, jak domowe przetwory zostały zapasteryzowane, po otwarciu trzymaj je w lodówce.

Bulion drobiowy

Bulion Drobiowy WINIARY powstaje na bazie wolno gotowanego wywaru z kurczaka. Dzięki temu jest esencjonalny i aromatyczny, a Ty nie musisz już godzinami czekać na podstawę Twojej ulubionej pomidorowej. Jednak zupy to dopiero początek! Bulion Drobiowy WINIARY ma wiele zastosowań: podkreśli smak gulaszu, sosów, potraw z warzyw, jest idealny do przygotowania risotto i kaszotto. Nie czekaj, spróbuj już teraz nasz przepis na zupę krem z brokułów z suszonymi pomidorami.
Zobacz przepis
Zobacz produkt

Bulion wołowy

Bulion Wołowy WINIARY charakteryzuje esencjonalny, mięsny smak i głęboki kolor. Jego bazą jest wolno gotowany, pełen smaku wywar wołowy. Dlatego świetnie sprawdzi się jako dodatek do ciemnych sosów, gulaszu czy pieczeni. Doceni go też każdy fan ramenu i sosu bolońskiego! Przy pomocy naszego bulionu wyczarowaliśmy również gulasz wieprzowy z zielonymi warzywami!
Zobacz przepis
Zobacz produkt

Bulion warzywny

A teraz coś dla wegetarian — Bulion Warzywny Winiary! Jest to wyważony w smaku bulion przygotowany na bazie włoszczyzny. W jego składzie znajdziesz: marchewkę, selera, pora i cebulę . Sprawdzi się nie tylko jako baza warzywnych zup i dodatek do bezmięsnych dań, ale także wtedy, kiedy potrzebujesz delikatnego bulionu, który nie dominuje smaku dania, a jedynie subtelnie go podkreśli. Na jego podstawie stworzyliśmy wegetariańskie gołąbki z kaszą jaglaną.
Zobacz produkt

Polecane artykuły

5 sposobów wykorzystania Esencjonalnego Sosu Pieczeniowego
5 sposobów wykorzystania Esencjonalnego Sosu Pieczeniowego
10 sposobów na niebanalnego kurczaka!
10 sposobów na niebanalnego kurczaka!
Najlepsze sposoby na kruche ciasto
Najlepsze sposoby na kruche ciasto
Zobacz więcej artykułów
Ciesz się gotowaniem z Winiary - teaser full

Ciesz się gotowaniem z Winiary

Szukasz pomysłu na szybki obiad? A może sosu, który podkreśli smak Twoich dań? Z naszymi produktami z łatwością przyrządzisz aromatyczne potrawy na różne okazje.

Zobacz produkty
  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Zarejestruj się
  • Polityka Cookies
  • Zaloguj się
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu