Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Uwielbiasz naleśniki i zastanawiasz się, jak urozmaicić to pyszne danie?

Oprócz tego, że naleśniki możesz przygotować w wersji wytrawnej lub na słodko, możesz także zmienić ich kolor np. na… zielony!

Nie potrzebujesz do tego barwnika spożywczego, wystarczy, że do ciasta na naleśniki dodasz odpowiednią ilość zblendowanego wcześniej szpinaku.

Zielone liście blendują się do aksamitnej konsystencji nie powodując powstawania grudek w cieście i nadają soczysty, intensywny kolor. Niecodzienny kolor naleśników sprawi, że ze szpinakiem zaprzyjaźnią się nawet największe niejadki! 

Ciesz się gotowaniem z Winiary - teaser full

Ciesz się gotowaniem z Winiary

Szukasz pomysłu na szybki obiad? A może sosu, który podkreśli smak Twoich dań? Z naszymi produktami z łatwością przyrządzisz aromatyczne potrawy na różne okazje.

Zobacz produkty