Sos Extra Hot Chili to doskonały dodatek do dań azjatyckich, dań z grilla, kanapek, wrapów, zimnych przekąsek. Spróbuj!
Sos przechowuj w miejscu suchym, zaciemnionym i chłodnym, a po otwarciu butelki w lodówce nie dłużej niż 2 tygodnie.
Wyprodukowano w Polsce. Papryka chili spoza Polski.
Woda, cukier, ocet spirytusowy, skrobia kukurydziana, koncentrat pomidorowy, sól, papryka chili 0,8%, czosnek.
Wartość odżywcza w 100 g | w 1 porcji (10 g) | % RWS w 1 porcji | |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 160 kcal | 16 kcal | 1% |
Tłuszcz | 0.1 g | 0.0 g | 0% |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.0 g | 0.0 g | 0% |
Węglowodany | 39.2 g | 3.9 g | 2% |
W tym cukry | 34.4 g | 3.4 g | 4% |
Błonnik | 0.3 g | 0.0 g | - |
Białko | 0.4 g | 0.0 g | 0% |
Sól | 2.2 g | 0.22 g | 4% |