
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł

Co zrobić, by ryba po grecku się nie rozpadała?
Nie dodawaj jej na początku. Najpierw przygotuj cały farsz.
Podsmaż wszystkie warzywa, podduś je razem z koncentratem pomidorowym i dobrze dopraw.
Kiedy warzywa będą gotowe – dołóż rybę. Możesz też usmażyć ją na oddzielnej patelni i po prostu podać na duszonych warzywach.