Skip to Main Content
Winiary
Winiary
  • Szukaj Szukaj
  • Przepisy i porady Przepisy i porady
  • Nasze Produkty Nasze Produkty
  • Majonez dekoracyjny WINIARY Majonez Dekoracyjny
  • MyMenu Plan MyMenu Plan
  • Logowanie | Cookbook Logowanie | Cookbook
  • Klub Pomagania i niemarnowania Klub WINIARY
  • #niemarnujemy #niemarnujemy
  • Aktualności Aktualności
  • WINIARY WINIARY
  • Szukaj
  • ☞ Nasze porady
  • Sezonowa kuchnia
  • Wszystkie przepisy
  • Obiad
  • Śniadanie
  • Kolacja
  • Dania i przekąski
  • Desery
  • Święta i okazje
  • Kategorie produktów
  • Nasze produkty
  • Strona główna
  • Produkty
  • Recykling
  • Daj drugie życie słoikowi
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Strefa GGrill
  • Cookbook
  • MyMenu Plan
  • Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
  • Przepisy
  • Porady i inspiracje
  • Foodsharing
  • Produkty Dobre Dłużej
  • Klub Pomagania i niemarnowania
  • Nie marnujemy
  • Roślinna kuchnia
  • Konkursy i nowości
  • Wyszukiwarka
  • Poznaj naszych ekspertów
  • Dowiedz się więcej o nas
  • Skontaktuj się z nami!

4 powody, dlaczego Polacy uwielbiają sos pieczeniowy

1.Bo stawiamy na polską kuchnię

Pożywne i obfite w dania mięsne - takie jest polskie menu. A Polacy, co niezmiennie od kilku lat pokazują ankiety, mówią: Lubimy polską kuchnię! Na naszych stołach króluje schab, a lokalnie rolady mięsne - czyli dania, które bez sosu się nie obejdą!
Zobacz przepis

2. Bo lubimy wyrazisty smak

Choć podstawową funkcją posiłków jest zaspokojenie głodu, to nie można zapomnieć o zaspokojeniu naszych zmysłów smaku i węchu. Bogaty, intensywny smak głównego dania sprawia przyjemność na cały dzień.
Zobacz przepis
Załóż konto i odbierz e-book

Zaloguj się i odbierz e-book

Zyskaj dostęp do Strefy GGrill. 
 

Odkryj nowe, niepublikowane nigdzie indziej przepisy.

Pobierz e-book.

I wrzuć coś pysznego na ruszt!

 

Zaloguj się

3. Bo doceniamy domowe jedzenie

Niezapomniane zapachy unoszące się z kuchni i smak dzieciństwa niedzielnych obiadów? Doceniamy je i pamiętamy bardzo dobrze! Z pokolenia na pokolenie przygotowywano dania tradycyjnie, według domowych przepisów, a w nich prym wiodły potrawy mięsne - suto polane sosem. To nie przypadek, że podczas uroczystych spotkań przy stole, stawiamy właśnie na dobrze nam znane potrawy.
Zobacz przepis

4. Bo lubimy, kiedy wszystkim smakuje

Sosy pieczeniowe to wygodny i sprawdzony przepis na udany obiad. Czy stawiamy pierwsze kroki w kuchni, czy też mamy za sobą lata kulinarnych doświadczeń - sos pieczeniowy zawsze staje na wysokości zadania. A efekt? Zawsze aromatyczne danie. Teraz, z Esencjonalnym Sosem jest jeszcze łatwiej: można go dodać zarówno do gorącego wywaru, rozmieszać na zimno w osobnym naczyniu lub połączyć z pozostałymi przyprawami do marynaty.
Zobacz przepis

Polecane artykuły

Jak zrobić hamburgera
Jak zrobić hamburgera? Idealne domowe burgery!
kuwertura - domowy sposób na polewę czekoladową
Co to jest kuwertura i jak ją zrobić? Domowy sposób na polewę czekoladową
strogonow
Co zrobić, aby strogonow był bardziej gęsty?
Zobacz więcej artykułów
Ciesz się gotowaniem z Winiary - teaser full

Ciesz się gotowaniem z Winiary

Szukasz pomysłu na szybki obiad? A może sosu, który podkreśli smak Twoich dań? Z naszymi produktami z łatwością przyrządzisz aromatyczne potrawy na różne okazje.

Zobacz produkty
lite
  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Zarejestruj się
  • Polityka Cookies
  • Zaloguj się
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu