Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Zaczynamy od wydrążenia cukinii, ścianki powinny mieć od 0,5 do 1 cm grubości. Delikatnie solimy i odstawiamy.
Cebulkę kroimy w kostkę i podsmażamy na łyżce masła. Pod koniec smażenia dorzucamy przeciśnięty przez praskę czosnek.
Dodajemy mięso mielone. Przyprawiamy solą, pieprzem i curry.
Następnie do mięsa dodajemy fasolę, żółty ser, drobno posiekane zioła, sosy Winiary i jajka. Całość dokładnie mieszamy i nadziewamy cukinie.
Zapiekamy przez ok 20-25 min w temp 180 stopni
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0