01 02 03
01 02 03

Nasze zupy

Spróbuj każdej z nich!

Zupa z kaszą

pieczarkowa

Zupa z kaszą

grochowa

Zupa z kaszą

krupnik

Nasze zupy

Spróbuj każdej z nich!

Zupa z kaszą jęczmienną

Grochowa

Grochowa gotowa w 15 minut? Żaden problem! Naszą grochową przygotujesz z łatwością. Dodaliśmy do niej dużą ilość kaszy jęczmiennej, suszone warzywa, przyprawy i inne składniki, które zachęcą do jedzenia i dużych, i małych.

Zupa z kaszą jaglaną

Krupnik

Suszone warzywa, przyprawy, a do tego dużo delikatnej kaszy jaglanej. Wszystko to znajdziesz w naszym rozgrzewającym, pożywnym krupniku, stanowiącym wartościowy posiłek dla całej Twojej rodziny.

Zupa z kaszą jęczmienną

Pieczarkowa

Mało kto odmówi talerza gorącej, pieczarkowej zupy. Szczególnie jeśli w każdej porcji znajdzie się duża ilość pysznej kaszy jęczmiennej. Dodaliśmy do niej śmietankę, zioła i przyprawy, aby jeszcze trudniej było się jej oprzeć.

ZOBACZ INNE WARIANTY

pieczarkowa

krupnik

Kasza

Kasza jęczmienna

jęczmienna

Kasze jęczmienne stanowią aż 70% kasz wytwarzanych i jadanych w Polsce. Charakterystyczny, lekko „ziemisty” smak wspaniale komponuje się z daniami polskiej kuchni – naszym zdaniem przede wszystkim z zupami.

ZOBACZ INNE WARIANTY

pieczarkowa

grochowa

Kasza

Kasza jaglana

jaglana

Nie bez powodu nazywa się ją królową kasz. Otrzymana z prosa, uprawianego od tysięcy lat o niezwykle subtelnym smaku, można ją podawać na wiele różnych sposobów. Właśnie dzięki niej zupa nabiera delikatnej, przyjemnej konsystencji.

ZOBACZ INNE WARIANTY

krupnik

grochowa

Kasza

Kasza jęczmienna

jęczmienna

Kasze jęczmienne stanowią aż 70% kasz wytwarzanych i jadanych w Polsce. Charakterystyczny, lekko „ziemisty” smak wspaniale komponuje się z daniami polskiej kuchni – naszym zdaniem przede wszystkim z zupami.

Sposób

przygotowania

Sposób przygotowania

Sprawdź jakie to proste

Zawartość opakowania dokładnie rozprowadź w 1 litrze zimnej wody.

Postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania.

Gotuj na małym ogniu przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając.