Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zupa ziemniaczana na żeberkach z kabanosem i pietuszkowym pistou

0
Łatwy
Recipe Chef
Autorem przepisu jest Agata

Składniki

-
4 porcje
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

0.3  kg
Żeberka wieprzowe extra
4 
Ziemniaki
1 
Marchewka
1 
Pietruszka
1  kawałek
Seler

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
.

Wartości odżywcze

Białko
17.58 g
Węglowodany
6.89 g
Tłuszcze
3.7 g
Wartość energetyczna
133.53 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

Gęste i pożywne dania, takie jak zupa ziemniaczana na żeberkach z dodatkiem kabanosa i pietruszkowym pistou, deszczową i zimną jesienią są niezastąpione. Aromatyczny pietruszkowy sos pobudza wszystkie zmysły, a zupa ziemniaczana przyjemnie rozgrzewa do ostatniej łyżki.
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika