Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zupa z zielonymi warzywami WINIARY z zielonym groszkiem, kiełkami i kozim serem

(0)
10min
Recipe Chef
Autorem przepisu jest Winiary
Dodaj do My Menu Plan

Składniki

-
4 porcje
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

250  g
Mrożony groszek
100  g
Ulubione kiełki warzyw
150  g
Ser kozi

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
.

Wartości odżywcze

Białko
11.14 g
Węglowodany
11.12 g
Tłuszcze
8.39 g
Wartość energetyczna
150.96 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

10 min
Krok 1
2 min
Groszek przesyp na sito i przelej wrzącą̨ wodą.
Krok 2
5 min
Zupę z zielonymi warzywami WINIARY przygotuj według przepisu na opakowaniu.
Krok 3
3 min
W miseczkach porozkładaj groszek, zalej gorącą̨ zupą, posyp kiełkami i pokruszonym kozim serem.
Zupa z zielonymi warzywami WINIARY z zielonym groszkiem, kiełkami i kozim serem

Krok 1 z 3

Groszek przesyp na sito i przelej wrzącą̨ wodą.

Zupa z zielonymi warzywami WINIARY z zielonym groszkiem, kiełkami i kozim serem

Krok 2 z 3

Zupę z zielonymi warzywami WINIARY przygotuj według przepisu na opakowaniu.

Zupa z zielonymi warzywami WINIARY z zielonym groszkiem, kiełkami i kozim serem

Krok 3 z 3

W miseczkach porozkładaj groszek, zalej gorącą̨ zupą, posyp kiełkami i pokruszonym kozim serem.

Nowa Zielona zupa z zielonymi warzywami WINIARY to idealna baza do dalszych kreatywnych eksperymentów w kuchni. Pięknie udekorowana i aromatyczna, zasmakuje wybrednym dzieciom, ale też dorosłym. Zupa z zielonymi warzywami WINIARY z zielonym groszkiem, kiełkami i kozim serem to jeden z ciekawych wariantów. Kozi ser wzmocni delikatny smak zupy, a chrupiące kiełki zapewnią dodatkową porcję witamin i mikroelementów. Do zupy polecamy łagodne kiełki, np. ze słonecznika. Nie będą one "rywalizować" z wyrazistym serem. Co Ty na to? Wypróbujesz?
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Podziel się swoją opinią

Twoja opinia
4
Czy polecisz ten produkt/przepis znajomym?
Images
Dodano 0 z 6.
CAPTCHA obrazkowa
Proszę wypełnić pole captcha