Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zupa z pomarańczowymi warzywami WINIARY z prażonymi migdałami i szczypiorkiem

0
10min
Łatwy
Recipe Chef
Autorem przepisu jest Winiary
Dodaj do My Menu Plan

Składniki

-
4 porcje
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

4  łyżek
Płatki migdałów
1  pęczek
Szczypiorek

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
.

Wartości odżywcze

Białko
2.43 g
Węglowodany
3.39 g
Tłuszcze
5.22 g
Wartość energetyczna
65.96 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

10 min
Krok 1
3 min
Na suchej patelni upraż̇ migdały.
Krok 2
1 min
Szczypiorek posiekaj.
Krok 3
5 min
Zupę z pomarańczowymi warzywami WINIARY przygotuj według przepisu na opakowaniu.
Krok 4
1 min
Do miseczek wlej gorącą zupę, posyp ją prażonymi migdałami i posiekanym szczypiorkiem.
Zupa z pomarańczowymi warzywami WINIARY z prażonymi migdałami i szczypiorkiem

Krok 1 z 4

Na suchej patelni upraż̇ migdały.

Zupa z pomarańczowymi warzywami WINIARY z prażonymi migdałami i szczypiorkiem

Krok 2 z 4

Szczypiorek posiekaj.

Zupa z pomarańczowymi warzywami WINIARY z prażonymi migdałami i szczypiorkiem

Krok 3 z 4

Zupę z pomarańczowymi warzywami WINIARY przygotuj według przepisu na opakowaniu.

Zupa z pomarańczowymi warzywami WINIARY z prażonymi migdałami i szczypiorkiem

Krok 4 z 4

Do miseczek wlej gorącą zupę, posyp ją prażonymi migdałami i posiekanym szczypiorkiem.

Bataty, papryka, pomidory, dynia... te i inne suszone warzywa znajdziesz w nowej Zupie z pomarańczowymi warzywami WINIARY. Wystarczy kilka drobnych dodatków, by uczynić ją jeszcze bardziej sycącą i pożywną. Wypróbuj ten szybki przepis - na przygotowanie zupy z pomarańczowymi warzywami WINIARY z prażonymi migdałami i szczypiorkiem potrzebujesz tylko 10 minut. Prażone migdały możesz zastąpić pestkami dyni, a do przyozdobienia wykorzystać np. pietruszkę lub marchewkę pieczoną z miodem i tymiankiem - przepis na nią znajdziesz tutaj. Zupa z pomarańczowymi warzywami WINIARY pobudzi nie tylko apetyt, ale i Twoją kreatywność w kuchni.
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika