Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zupa ogórkowa na żeberkach

(0)
Trudny
Recipe Chef
Autorem przepisu jest Agata
Dodaj do My Menu Plan

Składniki

-
4 porcje
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
.

Wartości odżywcze

Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

Choć zupa ogórkowa na żeberkach wymaga trochę czasu, nie jest pracochłonna i właściwie gotuje się sama. Aromatyczna, esencjonalna, bo przygotowana na wywarze z żeberek, dobrze przyprawiona. Zupa ogórkowa na żeberkach podana z kawałkami mięsa smakuje wyśmienicie i przynosi błogie uczucie sytości. Zupa ogórkowa, jedna z klasycznych polskich zup, świetnie smakuje także z ryżem lub podana ze swojską pajdą chleba.
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Podziel się swoją opinią

Twoja opinia
4
Czy polecisz ten produkt/przepis znajomym?
Images
Dodano 0 z 6.
CAPTCHA obrazkowa
Proszę wypełnić pole captcha