Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zupa grzybowa krem z Zupą Grzybową Nasza Specjalność WINIARY

(0)
1 godz 5 min
Łatwy
Recipe Chef
Autorem przepisu jest Ania

Składniki

-
4 porcje
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

1 
Cebula
2  ząbków
200  g
Pieczarki
3 
Ziemniaki
100  ml
Śmietanka 30%
4  plastrów
Ulubione pieczywo na grzanki
2  łyżek
Masło
trochę
Olej roślinny do smażenia
trochę
Natka pietruszki
0.5  łyżeczka
Gałka muszkatołowa
trochę
Sól i pieprz

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
.

Wartości odżywcze

Białko
6.97 g
Węglowodany
29.39 g
Tłuszcze
19.84 g
Wartość energetyczna
343.63 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Zupa grzybowa krem, czyli propozycja dla miłośników zup gęstych i aromatycznych. Kiedy ochota na grzybową dopadnie nas poza sezonem, z pomocą przyjdzie Zupa Grzybowa Nasza Specjalność WINIARY. W niewielkiej saszetce zamknięty jest aromat lasu. W ramach dodatku postawiłam na chrupiące grzanki. Zupa dobrze będzie smakowała również z makaronem.
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz

Komentarze 0

Please enter proper keywords 0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika