
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł
_944_531.jpg)
Wegetariańskie spaghetti po bolońsku

Warianty przepisu
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Porady & triki
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wartości odżywcze
Przygotowanie
Krok 1
10 min
Krok 2
10 min
Krok 3
8 min
Krok 4
3 min
Krok 5
2 min_744_419.jpg)

Krok 1 z 5
Zrumień Sensational Mielone Garden Gourmet na oliwie z oliwek.

Krok 2 z 5
Dodaj Sos boloński Winiary i dobrze wymieszaj. Gotuj przez 10 minut na małym ogniu.

Krok 3 z 5
Ugotuj makaron w osolonej wodzie, aż stanie się al dente lub zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

Krok 4 z 5
Dopraw sos solą, pieprzem i wymieszaj z ugotowanym makaronem.
_744_419.jpg)
Krok 5 z 5
Podawaj ze świeżą bazylią i tartym serem na wierzchu.
Przepis w formacie PDF
PobierzDziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0