Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jeśli lubisz tosty, spróbuj ich w nowej odsłonie, czyli przyrządzane na patelni. Na trójkąty z chleba połóż plasterki sera i szynki, przykryj je pozostałymi trójkątami z chleba, a następnie smaż tosty na oleju z obu stron. Tosty z patelni wyłóż na papierowy ręcznik, tak żeby odciekły z tłuszczu, a podawaj je z ketchupem lub pokrojonym w ćwiartki pomidorem.
Przygotowanie
15 min
Krok 1
10 min
Każdą kromkę chleba posmarować masłem, przekroić na pół. Na połówki chleba dać ser, szynkę i przykryć drugą połówką chleba.
Krok 2
5 min
Takie kromki chleba ułożyć na rozgrzany olej i smażyć z obu stron. Wyciągnąć na ręcznik papierowy, by odciekły z tłuszczu.
Krok 1
z
2
Każdą kromkę chleba posmarować masłem, przekroić na pół. Na połówki chleba dać ser, szynkę i przykryć drugą połówką chleba.
Krok 2
z
2
Takie kromki chleba ułożyć na rozgrzany olej i smażyć z obu stron. Wyciągnąć na ręcznik papierowy, by odciekły z tłuszczu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 1