Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka z tuńczyka to klasyczna przystawka, która zachęca nie tylko smakiem i zapachem, ale też niebywałą lekkością, tak istotną w czasach mody na bycie fit. Majonez lekki WINIARY pomoże osiągnąć zamierzony efekt i wzmocni smak użytych składników. Smacznego!
Przygotowanie
15 min
Krok 1
1 min
Majonez połącz z musztardą.
Krok 2
3 min
Groszek, kukurydzę, fasolkę i tuńczyka odsącz z zalewy i przełóż do miski.
Krok 3
5 min
Ogórki i paprykę pokrój w drobną, a jajka w grubą kostkę.
Krok 4
5 min
Składniki sałatki połącz z sosem majonezowym, dopraw solą i pieprzem.
Krok 5
1 min
Sałatkę podawaj udekorowaną zieleniną.
Krok 1
z
5
Majonez połącz z musztardą.
Krok 2
z
5
Groszek, kukurydzę, fasolkę i tuńczyka odsącz z zalewy i przełóż do miski.
Krok 3
z
5
Ogórki i paprykę pokrój w drobną, a jajka w grubą kostkę.
Krok 4
z
5
Składniki sałatki połącz z sosem majonezowym, dopraw solą i pieprzem.
Krok 5
z
5
Sałatkę podawaj udekorowaną zieleniną.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0