Sałatka z tuńczyka z sosem tatarskim Winiary w chrupiących bułeczkach.
40min
Łatwy
.
Wartości odżywcze
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
40 min
Krok 1
0 min
Tuńczyka osączyć z zalewy.<br/>Jajka ugotować na twardo i drobno posiekać.<br/>Jabłko i cebulę pokroić w drobną kostkę.
Krok 2
0 min
Wszystko przełożyć do miski. <br/>Wsypać drobno posiekany szczypiorek. Dodać sos tatarski Winiary.<br/>Całość doprawić solą i pieprzem, i dokładnie wymieszać.
Krok 3
0 min
Bułki przekroić, ułożyć na nich liście sałaty i dużą porcję sałatki z tuńczyka.<br/>Smacznego!
Sałatki można podawać na wiele różnych sposobów, proponuję zatem w chrupiących bułeczkach.
Doskonała na śniadanie i nie tylko...
Pyszna, łatwa i szybka do przyrządzenia.
Na bazie tuńczyka, z dodatkiem jajka, szczypiorku, cebulki , jabłuszka i zielonej sałaty.
Zaś wszystkie składniki łączy Sos Tatarski WINIARY, który dodatkowo wzbogaca smak sałatki wyczuwalnymi kawałkami pieczarek i warzyw.
Doskonała na śniadanie i nie tylko...
Pyszna, łatwa i szybka do przyrządzenia.
Na bazie tuńczyka, z dodatkiem jajka, szczypiorku, cebulki , jabłuszka i zielonej sałaty.
Zaś wszystkie składniki łączy Sos Tatarski WINIARY, który dodatkowo wzbogaca smak sałatki wyczuwalnymi kawałkami pieczarek i warzyw.
Komentarze 0