Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wyrazista sałatka śledziowa z ugotowaną białą fasolą, ziemniakami gotowanymi w „mundurkach” oraz drobno posiekanym ogórkiem kiszonym, jajkami na twardo i soczystym jabłkiem, wymieszanych z majonezem.
Przygotowanie
55 min
Krok 1
5 min
Filety śledziowe kroimy w grubą kostkę.
Krok 2
25 min
Ziemniaki ugotowane w „mundurkach” obieramy i kroimy w kostkę.
Krok 3
15 min
Fasolę, ogórek kiszony, cebulę, jabłko i jajko pokrojone w kostkę mieszamy z majonezem dekoracyjnym Winiary.
Krok 4
10 min
Pod koniec mieszania dodajemy pokrojonego śledzia i ziemniaki.
Krok 1
z
4
Filety śledziowe kroimy w grubą kostkę.
Krok 2
z
4
Ziemniaki ugotowane w „mundurkach” obieramy i kroimy w kostkę.
Krok 3
z
4
Fasolę, ogórek kiszony, cebulę, jabłko i jajko pokrojone w kostkę mieszamy z majonezem dekoracyjnym Winiary.
Krok 4
z
4
Pod koniec mieszania dodajemy pokrojonego śledzia i ziemniaki.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0