Skip to Main Content
Winiary
Winiary
  • Szukaj Szukaj
  • Przepisy i porady Przepisy i porady
  • Nasze Produkty Nasze Produkty
  • Majonez dekoracyjny WINIARY Majonez Dekoracyjny
  • MyMenu Plan MyMenu Plan
  • Logowanie | Cookbook Logowanie | Cookbook
  • Klub Pomagania i niemarnowania Klub WINIARY
  • #niemarnujemy #niemarnujemy
  • Aktualności Aktualności
  • WINIARY WINIARY
  • Szukaj
  • ☞ Nasze porady
  • Sezonowa kuchnia
  • Wszystkie przepisy
  • Obiad
  • Śniadanie
  • Kolacja
  • Dania i przekąski
  • Desery
  • Święta i okazje
  • Kategorie produktów
  • Nasze produkty
  • Strona główna
  • Produkty
  • Recykling
  • Daj drugie życie słoikowi
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Strefa GGrill
  • Cookbook
  • MyMenu Plan
  • Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
  • Przepisy
  • Porady i inspiracje
  • Foodsharing
  • Produkty Dobre Dłużej
  • Klub Pomagania i niemarnowania
  • Nie marnujemy
  • Roślinna kuchnia
  • Konkursy i nowości
  • Wyszukiwarka
  • Poznaj naszych ekspertów
  • Dowiedz się więcej o nas
  • Skontaktuj się z nami!
Pasta z wędzoną makrelą na krakersach
Dodaj do CookBook

Pasta z wędzoną makrelą na krakersach

(0)
20 min
Łatwy
mymenu plan winiary

Dodaj ten przepis do MyMenu Plan!

mymenu plan winiary

Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas

Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!

Dodaj do My Menu Plan

Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się

Zaloguj się lub załóż konto

Dodaj do CookBook

Składniki

4 Porcje

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
Makrela wędzona
3  łyżek
Majonez Dekoracyjny WINIARY
4 
Jajko ugotowane na twardo
6 
Ogórek kiszony
1 
Cebula czerwona
trochę
Koperek
trochę
Sól i pieprz do smaku
8 
Ulubione krakersy
Kopiuj

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
.

Wartości odżywcze

Węglowodany
13.9 g
Wartość energetyczna
500.5 kcal
Tłuszcze
19.7 g
Białko
16.2 g
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję

Przygotowanie

20 min
  • Krok 1

    4 min
    Makrelę obierz ze skóry i ości. Rozdrobnij przy pomocy widelca i umieść w misce.
  • Krok 2

    4 min
    Ogórki kiszone pokrój w drobną kostkę. Jajka pokrój w kostkę. Czerwoną cebulę drobno posiekaj.
  • Krok 3

    4 min
    Wszystko wymieszaj z makrelą w misce.
  • Krok 4

    4 min
    Dodaj posiekany koperek oraz majonez. Dopraw solą i pieprzem i dokładnie wymieszaj.
  • Krok 5

    4 min
    Podawaj na słonych krakersach lub wytrawnych ciastkach.
Pasta z wędzoną makrelą na krakersach

Krok 1 z 5

Makrelę obierz ze skóry i ości. Rozdrobnij przy pomocy widelca i umieść w misce.

Pasta z wędzoną makrelą na krakersach

Krok 2 z 5

Ogórki kiszone pokrój w drobną kostkę. Jajka pokrój w kostkę. Czerwoną cebulę drobno posiekaj.

Pasta z wędzoną makrelą na krakersach

Krok 3 z 5

Wszystko wymieszaj z makrelą w misce.

Pasta z wędzoną makrelą na krakersach

Krok 4 z 5

Dodaj posiekany koperek oraz majonez. Dopraw solą i pieprzem i dokładnie wymieszaj.

Pasta z wędzoną makrelą na krakersach

Krok 5 z 5

Podawaj na słonych krakersach lub wytrawnych ciastkach.

Dodaj do My Menu Plan

Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się

Zaloguj się lub załóż konto

Przepis w formacie PDF

Udostępnij

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

lite

Podziel się swoją opinią

Twoja opinia
Images
Dodano 0 z 6.
Proszę wypełnić pole captcha

Zarejestruj się na winiary.pl i zyskaj więcej!

Benefit Zaplanuj posiłki z My Menu Plan

Zaplanuj swoje posiłki z My Menu Plan

Więcej przepisów

  • Appetizer
  • Bez laktozy
  • Bez laktozy
  • Bez skorupiaków
  • Bez wieprzowiny
  • Karnawał
  • Kuchnia europejska
  • Niski poziom cukru
  • Pescetarian
  • Przekąska
  • Wegetariańskie
  • Źródło białka

Polecane przepisy

Pokaż więcej przepisów

  • Pasta z jajek z serem

    Pasta z jajek z serem

    20 min Łatwy
  • Pasta jajeczna z rzodkiewką

    Pasta jajeczna z rzodkiewką

    17 min Łatwy
  • Pasta z białej fasoli na chrupkach chlebowych

    Pasta z białej fasoli na chrupkach chlebowych

    15 min Łatwy
  • Pasta z tuńczyka na chrupkach chlebowych

    Pasta z tuńczyka na chrupkach chlebowych

    15 min Łatwy

Pokaż więcej przepisów

  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Zarejestruj się
  • Polityka Cookies
  • Zaloguj się
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu