
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł
Marynowane pieczarki faszerowane sałatką jajeczno - serową w sosie Curry Winiary

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Porady & triki
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wartości odżywcze
Przygotowanie
Krok 1
8 minKrok 2
5 minKrok 3
8 minKrok 4
1 minKrok 5
2 minKrok 6
1 minKrok 7
5 minKrok 1 z 7
Jajka obrać i drobno posiekać.
Krok 2 z 7
Cebulkę obrać i pokroić w drobną kosteczkę.
Krok 3 z 7
Ser żółty zetrzeć na tarce o drobnych oczkach.
Krok 4 z 7
Natkę pietruszki opłukać, osuszyć i posiekać.
Krok 5 z 7
Pieczarki osączyć z zalewy, pozostawić w całości kapelusze a nóżki pokroić drobno.
Krok 6 z 7
Wszystkie posiekane składniki połączyć z sosem curry Winiary. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Krok 7 z 7
Kapelusze napełnić powstałą sałatką. Dodatkowo na wierzchu każdej pieczarki zrobić kleksa z sosu curry.
Przepis w formacie PDF
PobierzDziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0